Country house with an holistic approach - The renovation of a 250-square-metre country house was driven by the ambition to fashion a family home that authentically mirrored the personalities and aspirations of its residents. The objective was to craft an elegant dwelling infused with an international flair. Every piece of furniture and decor combines style with functionality to ensure that each room fulfils its intended purpose, all the while maintaining a coherent and aesthetically pleasing ambiance. The incorporation of natural materials and textures not only fostered a warm and inviting atmosphere but also championed sustainability, aligning with a holistic approach that aimed for a healthier and more environmentally conscious living environment. This perspective transformed the home into an inspiring haven where the family could find solace, relaxation, and connection.

image

Be the first to know about news, products and special offer

Sign up for our newsletter